Tunge chokoladecupcakes skulle afprøves med en ny frosting: hjemmelavet guf med jordbærsmag. Størstedelen af cupcakesene gik til gaver.
Der var lige lidt cupcakes til Søren og jeg
Fødselsdagscupcakes til KM
Fødselsdagscupcake til Sørens lillebror i en hjemmelavet æske
Opskrift på cupcakes med chokolade kan findes her.
Italiensk Marengs (guf)
(0,5 portion til 12 cupcakes)
330g sukker
100g vand
150g past. æggehvide
evt. farve og/eller smag
Hæld 300g sukker i vandet og kog det til 115 grader (rør ikke rundt, bare lad det koge). Imens piskes æggehviderne med resten af sukkeret (30g). Når sukkervandet er 115 grader, hældes det i en tynd stråle ned i den piskede æggehvide, mens du pisker videre. Bland evt. pastafarve og/eller smag deri. Pisk indtil sukkermassen er helt kold og danner faste toppe. Guffen er nu klar til at blive sprøjtet ud.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar