En af mine veninder fyldte 25 år, så hun skulle have kanel. Jeg gav hende kanel i form af en kage, som vi spiste efter at hun havde fået kanel og været i bad.
Kanelkage
Opskriften er til en hel bradepande, så brug en ekstra stor skål til at bage i.
125g margarine
800g sukker
800g mel
4 tsk natron
8 tsk kanel
1 l kærnemælk
Margarinen smeltes og piskes med sukkeret. Mel, natron og kanel blandes i en anden skål. Melblandingen og kærnemælken hældes i skål nr.1 på skift, mens der røres. Bages 25-30 min ved 180 grader i forvarmet ovn
Glasur
500g flormelis
8 spsk kakao
8 spsk stærk kaffe
100g margarine
2-3 tsk vaniljesukker
Margarinen smeltes og resten af ingredienserne blandes i. Smøres på kagen, når den er afkølet.
Kagen er fryseegnet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar